Afscheidscadeau

Afscheidscadeau, afscheid nemen bestaat niet | justsign.nl

Afscheidscadeau, afscheid nemen bestaat niet

Geef een cadeau dat past, een mooie gedachten als tekst of een groepsfoto of klassenfoto die het afscheidsleed zal verzachten. Maak het hier zelf.

Er komt een moment in je leven dat je moet loslaten. Een tijd dat je kind het huis uit gaat. Hij slaat zijn vleugels uit en gaat op een nieuwe plek wonen. Ver bij je vandaan. Dat doet een moederhart vreselijk veel pijn. Natuurlijk wil jij als moeder een passend afscheidscadeau geven. Wat moet een moeder dan als afscheidscadeau geven. Je kan ervoor kiezen om een bloemetje te kopen. Dat is maar erg standaard. Daarom biedt ons website verschillende de cadeaus aan om het afscheid nog enigszins leuk te maken. Er is een ruim assortiment aan artikelen. Als een moeder van een kind dat het huis uit gaat vind je passende dingen op onze website. Natuurlijk kan je voor je kind ook een kaartje maken. Dat maakt het extra persoonlijk. Een geschreven kaart is goud waard. Weet je niet goed wat je kind zal geven als hij vertrekt? Dan kun je ook gerust onze website bezoeken. Misschien vind je iets dat leuk is. Onze website is heel discreet en de betaalopties zijn erg makkelijk. Als iets niet naar wens is kan je het gratis retour sturen. Ons bedrijf is heel discreet en zorgt voor een goede kwaliteit. Onze prijs en kwaliteit staan hoog in het vandaal. Dus kom gerust bij ons kopen en kijken.

Een ander voorbeeld van afscheid is afscheid van je trouwe school. Je hebt acht jaar op de basisschool gezeten en dan komt het moment dat al je vrienden een andere richting gaat kiezen. Je doet een musical of viert een feestje. Dan komt het moment om iedereen gedag te zeggen. Wat is dan leuk om te geven. Maak bijvoorbeeld een persoonlijke prijzenkast voor de leraren met de klassennamen erop. Die kan de school dan vullen met de prijzen die ze dan winnen. Misschien is het ook wel leuk om een fantasieboek dat maken. Hierin zet je alle specifieke dingen over je klas en geef je na het afscheidsfeest aan de leerlingen mee.

Geef een cadeau dat past, een mooie gedachten die het afscheidsleed zal verzachten.

Actieve filters

Bedrukte snoeppot met houten deksel 9 cm rond en 15 cm hoog

€ 37,95

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€ 24,95

Hele grote bedrukte vaas 9,5x24,5 cm keramiek met ontwerp

€ 39,95

Bedrukte glazen klok rond 18 cm zeer mooi

€ 27,95

Bedrukte keramieken vaas 9x20 cm uniek concept

€ 29,95

Bedrukte glazen vaas 7,5x23 cm matglas

€ 29,95

Bedrukte flesopener metaal dubbelzijdig

€ 14,95

Zeer mooie Glazen klok vierkant 28,5 cm

€ 34,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rechthoek met eigen ontwerp

€ 19,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rond met eigen ontwerp

€ 19,95

Glazen schaal 20 cm met je eigen foto of ontwerp

€ 26,95

Zeer mooie Glazen klok vierkant 20 cm met je eigen ontwerp

€ 27,95

Bedrukte onderzetters (4 stuks) glas rond.

€ 22,95

Bedrukte ovale tegel in 3 maten met je eigen ontwerp

€ 15,95

Bedrukte stropdas 23 kleuren

€ 23,95