Mutsjes, sokjes, etc

Baby mutsje bedrukken als kraamcadeautje | justsign.nl

BABYMUTSJE BEDRUKKEN

Op zoek naar leuk, praktisch en origineel kraamcadeautje? Bij justsign.nl kunt u een baby mutsje bedrukken. U kunt kiezen uit allerlei designs voor het mutsje en ook kunt u zelf de tekst bepalen. Leuk om een mutsje met eigen naam cadeau te geven of een leuke inspirerende tekst. Dit geeft net een wat persoonlijkere touch aan uw cadeau.

Een mutsje is niet alleen een super leuk kraamcadeau, maar ook nog eens enorm praktisch. een baby mutsje bedrukken is natuurlijk ook leuk om zelf aan te schaffen voor je baby. Leuk en praktisch voor wanneer hij/zij naar de crèche gaat. Bedruk het mutsje met zijn/haar naam en raak nooit meer een mutsje kwijt.

U heeft oneindig veel mogelijkheden voor het mutsje en kunt dit mutsje naar smaak verpersoonlijken. U kunt de maat kiezen, de kleur, design en lettertype. Zo maakt u uw mutsje naar geheel eigen stijl. Gaat u voor een roomwit mutsje met klassiek design of voor een retro hip modern mutsje? Of toch liever een baby roze of baby blauw mutsje? U bepaalt het zelf!

Dus wanneer u op zoek bent naar een leuk, origineel, praktisch en persoonlijk kraamcadeautje is een baby mutsje bedrukken de ideale oplossing.

Actieve filters

Bedrukte baby sokjes in 6 kleuren

€ 15,95

Bedrukte baby mutsje in 23 moderne kleuren

€ 15,95