Bedankje

Vertel het met een bedankje want soms schieten woorden gewoon tekort | justsign.nl

Vertel het met een bedankje want soms schieten woorden gewoon tekort

Vind hier de allerliefste cadeaus om iemand die dat verdiend een onvergetelijk dag te bezorgen. Nog nooit slaagde je zo goed met online winkelen.

Een bedankje vertellen vaak meer dan woorden. Helpende handen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Ze horen te weten wat hun steun voor een ander betekent. Dat vraagt om een gezellig cadeau als dank. Een geschenk zet lieve woorden meer kracht bij. Het geeft een voldaan gevoel om iets terug te doen. Ook als dat niet helemaal opweegt tegenover zijn of haar hulp. Het gaat om het gebaar dat ongetwijfeld gewaardeerd wordt.

Voor een cadeau met dit doel komen vrolijke opties in beeld. Van die vrolijkheid is het maar een kleine stap naar felle kleuren. Die bezorgen je namelijk al snel een blij gevoel. Mokken met felgekleurde lepels zijn dan echte aanraders voor de klant met smaak. Ze zien er niet alleen fleurig uit op de tafel, maar hebben bovendien een groot nut. Het drinken van een stevig bakje koffie of een verse kop thee verandert in een beleving op zichzelf. En naar een lepeltje hoeft de drinker niet meer te zoeken.

De gelukkige ontvanger krijgt met een bedankje van andere aard een directer eerbetoon. Rechtstreekser dan met een eigen award prijs je zo'n engel niet gauw. Eenmaal ontworpen naar eigen smaak groeit het beeld uit tot een waar kunstwerk. De bofkont pronkt er terecht nog lange tijd mee. Dat maakt het bijvoorbeeld een goede suggestie voor een sportcoach die pupillen door dik en dun steunt. Minstens een bedankje voor de inzet en het volste vertrouwen is dan wel op zijn plaats.

Bedankt zeggen we onder meer ook aan leraren, die schat van een buurvrouw of een hondstrouwe vriend(in). Daarom is het praktisch om een ruime keuze te hebben. Steeds vaker maken we gebruik van de mogelijkheid om cadeaus persoonlijk te maken. Hierdoor voelt het nog specialer om ze te geven. Want wees eerlijk, dat voelt heel goed!

Actieve filters

Bedrukte stenen Bierpul 1 liter met je eigen opdruk

€ 39,95

Bedrukte bierpul mat glas 0,5 liter met persoonlijke opdruk

€ 21,95

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€ 24,95

Bierfles beschermhoes met je eigen ontwerp

€ 14,96

Leisteen fototegel bedrukt 24x39 cm met witte toplaag

€ 34,95

Leisteen fototegel bedrukt 15 x 15 cm halfrond

€ 22,95

Leisteen fototegel bedrukt 19x19 cm

€ 24,95

Bedrukte muismat rubber met witte toplaag.

€ 9,95

Bedrukte glazen klok rond 18 cm zeer mooi

€ 27,95

Bedrukte Leisteen fototegel 15x15 cm met witte toplaag

€ 22,95

Bedrukte bierpul glas 0,5 liter met wit frame voor je foto

€ 21,95

Bedrukte onderzetters (4 stuks) MDF met eigen foto

€ 19,95

Bedrukte flesopener metaal dubbelzijdig

€ 14,95

Zeer mooie Glazen klok vierkant 28,5 cm

€ 34,95

Telefoonsieraad met eigen foto in ronde uitvoering

€ 12,95