Vertel het met een bedankje want soms schieten woorden gewoon tekort | justsign.nl

Bedankje

Vertel het met een bedankje want soms schieten woorden gewoon tekort

Vind hier de allerliefste cadeaus om iemand die dat verdiend een onvergetelijk dag te bezorgen. Nog nooit slaagde je zo goed met online winkelen.

Een bedankje vertellen vaak meer dan woorden. Helpende handen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Ze horen te weten wat hun steun voor een ander betekent. Dat vraagt om een gezellig cadeau als dank. Een geschenk zet lieve woorden meer kracht bij. Het geeft een voldaan gevoel om iets terug te doen. Ook als dat niet helemaal opweegt tegenover zijn of haar hulp. Het gaat om het gebaar dat ongetwijfeld gewaardeerd wordt.

Voor een cadeau met dit doel komen vrolijke opties in beeld. Van die vrolijkheid is het maar een kleine stap naar felle kleuren. Die bezorgen je namelijk al snel een blij gevoel. Mokken met felgekleurde lepels zijn dan echte aanraders voor de klant met smaak. Ze zien er niet alleen fleurig uit op de tafel, maar hebben bovendien een groot nut. Het drinken van een stevig bakje koffie of een verse kop thee verandert in een beleving op zichzelf. En naar een lepeltje hoeft de drinker niet meer te zoeken.

De gelukkige ontvanger krijgt met een bedankje van andere aard een directer eerbetoon. Rechtstreekser dan met een eigen award prijs je zo'n engel niet gauw. Eenmaal ontworpen naar eigen smaak groeit het beeld uit tot een waar kunstwerk. De bofkont pronkt er terecht nog lange tijd mee. Dat maakt het bijvoorbeeld een goede suggestie voor een sportcoach die pupillen door dik en dun steunt. Minstens een bedankje voor de inzet en het volste vertrouwen is dan wel op zijn plaats.

Bedankt zeggen we onder meer ook aan leraren, die schat van een buurvrouw of een hondstrouwe vriend(in). Daarom is het praktisch om een ruime keuze te hebben. Steeds vaker maken we gebruik van de mogelijkheid om cadeaus persoonlijk te maken. Hierdoor voelt het nog specialer om ze te geven. Want wees eerlijk, dat voelt heel goed!

Bedankje

Actieve filters

Hele grote snoeppot 15 cm rond en 23 cm hoog.

€ 37,95

wit keramiek Let op, het is een handgemaakte pot. hierdoor is het mogelijk dat er vlekjes in de foto ontstaan van de kuiltjes en bobbels. Dit is normaal voor dit product.

Bedrukte stenen Bierpul 1 liter met je eigen opdruk

€ 36,95

wit, lichtgrijs of beige random levering

Bedrukte bierpul mat glas 0,5 liter met persoonlijke opdruk

€ 21,95

melkglas

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€ 24,95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 200 mm let op, exact in het midden bij geheel bedrukken is geen optie Snelle hulp

Bierfles beschermhoes met je eigen ontwerp

€ 14,96

alles mogelijk met bedrukking

Leisteen fototegel bedrukt 24x39 cm met witte toplaag

€ 34,95

wit

Leisteen fototegel bedrukt 15 x 15 cm halfrond

€ 22,95

wit

Leisteen fototegel bedrukt 19x19 cm

€ 24,95

wit

Bedrukte muismat rubber met witte toplaag.

€ 9,95

alles mogelijk met bedrukking

Bedrukte glazen klok rond 18 cm zeer mooi

€ 27,95

basis is wit. Gepersonaliseerd alle kleuren mogelijk  Montage instructie

Bedrukte Leisteen fototegel 15x15 cm met witte toplaag

€ 22,95

wit

Bedrukte bierpul glas 0,5 liter met wit frame voor je foto

€ 21,95

transparant glas Frame is 6 cm breed en 9 cm hoog