Bedrukte mok met groene rand en groen oor

SKU
D.K01.5
Rating:
80% of 100
Op voorraad
€ 14,95
START MET ONTWERPEN
  • wit met gekleurd oor
  • Verstuurd na: 2 dagen
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Een persoonlijke mok met een groen oor

Erg uniek een mok met een groen gekleurd oor.

Een uniek eigen ontwerp
Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met groen oor kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met groen oor. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met groen oor wordt bedrukt.

De capaciteit van de mok met groen oor
De mok met groen oor heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

Mok met groen oor laten bedrukken
Bij JustSign.nl kun je een mok met groen oor laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met groen rood oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met groen oor laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met groen oor te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met groen oor ben je al welkom bij JustSign.nl!

Meer informatie
schaduw mogelijkheidJa
kwaliteitAAA
beschikbare kleurenwit met gekleurd oor
soort materiaalKeramiek
beschikbare matenØ 82 mm en 95 mm hoog
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenVaatwasmachinebestendig
fabricagetijd2 - 3 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Bedrukte mok met groene rand en groen oor
Jouw rating