Bedrukte mok met roze binnenkant

SKU
D.K10.7
Op voorraad
€ 16,99
  • Koop 2 voor € 14,99 en bespaar 12%
START MET ONTWERPEN
  • 7 kleuren
  • Verstuurd na: 2 dagen
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Een persoonlijke mok met een roze binnenkant

Erg uniek een mok met een roze binnenkant.

Een uniek eigen ontwerp
Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met roze binnenkant kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met roze binnenkant. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met roze binnenkant wordt bedrukt.

De capaciteit van de mok met roze binnenkant
De mok met roze binnenkant heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

Mok met roze binnenkant laten bedrukken
Bij JustSign.nl kun je een mok met roze binnenkant laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met roze binnenkant oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met roze binnenkant laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met roze binnenkant te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met roze binnenkant ben je al welkom bij JustSign.nl!

Meer informatie
schaduw mogelijkheidJa
kwaliteitAAA
beschikbare kleuren 7 kleuren
soort materiaalkeramiek
beschikbare maten Ø 82 mm en 95 mm hoog
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenVaatwasmachinebestendig
fabricagetijd2 - 3 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Bedrukte mok met roze binnenkant
Jouw rating