Bedrukte mok met roze oor en roze rand

SKU
D.K01.12
Rating:
100% of 100
Op voorraad
€ 14,95
START MET ONTWERPEN
  • wit met gekleurd oor
  • Verstuurd na: 2-3 dagen
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Een persoonlijke mok met een roze oor en rand

Erg uniek een mok met een gekleurd oor en licht groene rand.

Een uniek eigen ontwerp
Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met licht groen oor en licht groene rand kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met licht groen oor en licht groene rand. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met bordeaux oor en licht groene rand wordt bedrukt.

De capaciteit van de mok met licht groen oor en licht groene rand
De mok met licht groen oor en licht groene rand heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

Mok met licht groen oor en licht groene rand laten bedrukken
Bij JustSign.nl kun je een mok met licht groen oor en licht groene rand laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met licht groen oor en licht groene rand oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met licht groen oor en licht groene rand laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met licht groen oor en licht groene rand te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met licht groen oor en licht groene rand ben je al welkom bij JustSign.nl!

Meer informatie
schaduw mogelijkheidJa
kwaliteitAAA
beschikbare kleurenwit met gekleurd oor
soort materiaalKeramiek
beschikbare matenØ 82 mm en 95 mm hoog
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenVaatwasmachinebestendig
fabricagetijd5 - 7 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Bedrukte mok met roze oor en roze rand
Jouw rating