Justsign EN
Justsign NL

Beterschap

  • beterschap cadeau
    uniek cadeaumoment
  • beterschap cadeaujes
    uniek cadeaumoment

Vertel het met een beterschapcadeau

Catalogus opties

Items 1 to 24 of 48 total

per pagina
Laden...
Catalogus opties

Items 1 to 24 of 48 total

per pagina

Wat is er leuker om vanuit je hart een tekst te bedenken voor op een beterschapscadeau? Je wenst iemand het allerbeste en het is meer dan alleen het woord 'beterschap'. Kreten als 'kop op' en 'na regen komt zonneschijn' kunnen weleens zeer passend zijn. De inhoud van een fruitmand is vaak zo weg, maar dat wat erom heen is verpakt, dat blijft en nu met een passende tekst erop!

Een “fruitmand” is al bijna saai te noemen tegenwoordig. Wat dacht je daarom van een leuke drinkbeker met opbeurende woorden erop? Je vult de beker voorlopig nog met iets lekkers voor de 'patiënt', de mok is vervolgens nog jaren te gebruiken voor een heerlijke kop koffie. Het hangt er natuurlijk maar net vanaf om wat voor ziekmelding het gaat. Heeft het te maken met psychische omstandigheden, dan kun je eindeloos variëren met cadeaus en vind je altijd wel iets om de ontvanger mee op te fleuren. Elke keer wanneer hij of zij het artikel weer in handen heeft, vindt er vanzelf een nieuwe fase van beterschap plaats. Al die fijne, lieve woorden die haar of hem destijds hebben opgebeurd, doen telkens opnieuw hun werk!

Bij ons bestaat er overigens geen saaie “fruitmand”, wij denken met onze klanten mee en bedenken continue nieuwe cadeau-ideeën om iemand het allerbeste te wensen. Een knuffelbeer kan iemand bijvoorbeeld al opbeuren, op het shirt van de beer komt jouw tekst en als extra's kun jij kiezen voor een versnapering of niet. Sommige mensen hebben al genoeg aan een vriendelijk beschreven kaart, dan kan een aanvullend cadeau om iemand beterschap te wensen toch alleen maar voor een fantastisch verrassingsmoment zorgen?

Alle getoonde prijzen zijn inklusief de BTW, inklusief bedrukking en GRATIS bezorging in Nederland