Bezorging, spoed en retouren

Er zijn verschillende levertijden;

Omdat bijna alles gepersonaliseerd is, is de productietijd minimaal 48 uur.
Bij meerdere producten worden deze gepland en gaan naar de fabriek. Na de kwaliteitscontrole wordt het product ingepakt en gereed gemeld zodat de transporteur het die avond komt ophalen.

Indien het door de brievenbus past zal het de volgende dag bij jou thuis worden bezorgt (afhankelijk van de richtlijnen postNL).

Meest gestelde vragen over PostNL

indien het met (gratis) pakketpost mee moet, zal DHL4U er 1 tot 3 dagen over doen.

Meest gestelde vragen over DHL4U

Tegen een geringe vergoeding (€ 9,95) kunnen wij het met spoed produceren. Het product wordt dan binnen 48 uur geproduceerd en gereed gemaakt voor transport

Op verzoek kunnen wij ook een koerier sturen. Vaak voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis. Prijs is op aanvraag !

 

Retouren;

Omdat bijna alles gepersonaliseerd is, is retoursturen van het gepersonaliseerd product niet toegestaan en valt buten de wet kopen op afstand.
Als het product on-gepersonaliseerd is, heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren (van de consument naar de webshop) van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de consument.