Bierpul glas bedrukt 0,3 of 0,5 liter met eigen ontwerp

SKU
D-K04-6
Op voorraad
al vanaf € 22,99
START MET ONTWERPEN
  • transparant
  • twee maten leverbaar
  • Verstuurd na: 2-3 dagen
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Een persoonlijke transparante bierglas

Erg uniek een transparante bierpul met je eigen tekst of foto.
Semi transparant blok kan blijven bestaan. Deze kan eventueel gerafelde rande bevatten. Hier is niets aan te doen. Dit is onderdeel van het bedrukkingsproces

Een uniek eigen ontwerp Standaard wordt dit product met opdruk geleverd. Bij de designer kan je kiezen om een illustratie van Justsign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto uploaden. Justsign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op het product komt.

De capaciteit van de transparante bierpul De bierpul is van hoogwaardig transparant glas. De transparante bierpul heeft een hoogte van 12 cm (28cl) of 16 cm (50cl) en een doorsnede van 8 cm. De foto of illustratie kan worden geplaast voor rechtshandige of linkshandige mensen.

Let op !! Foto of tekst niet te licht, anders is het niet duidelijk zichtbaar op het glas. Bedrukking gaat middels transferdruk. Wat wil zeggen dat de transfer op het glas wordt geschoven en daarna wordt afgebakken in een oven. Hierdoor is afwassen gewoon mogelijk, maar de vaatwasser heeft een bestandsdeel dat de transfer doet vervagen. Door deze handmatige actie, is het mogelijk dat de randen rafelen.

Meer informatie
schaduw mogelijkheidNee
kwaliteitAAA
beschikbare kleurentransparant
soort materiaalGlas
beschikbare matenØ 70/90 mm en 120/160 mm hoog
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenHand afwassen
fabricagetijd5 - 7 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Bierpul glas bedrukt 0,3 of 0,5 liter met eigen ontwerp
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!