Bedrukte fun artikelen

list In: Fun & Slippers

Wat zou jij ervan vinden als je het voorrecht hebt dat jouw oorbel, tas, knuffel in je favoriete kleur en op maat wordt bedrukt of geborduurd? Dat is zeker een leuk idee en tegen een redelijke prijs. Er is een plek waar je al deze dingen kunt krijgen tegen verrassend betaalbare prijzen. JustSign biedt bedrukte tassen, T-shirts, keramische glazen, slippers en ingewikkelde borduursels voor op handdoeken met witte rand, stropdas, schort, flessen schort, enz. In de zomer draagt iedereen een paraplu. Je kunt je van de menigte onderscheiden door je paraplu te bedrukken met een uniek ontwerp. Het mooiste is dat je een tekst op je paraplu kunt laten bedrukken in meer dan tien beschikbare kleuren. Wat kan doeltreffender zijn dan het selecteren van een paar afbeeldingen uit de natuur categorie zodat je een echt rustgevend gevoel in de zomer hebt?

JustSign bedrukt speciale auto zonneschermen. Assortiment fun en slippers JustSign is een bekend bedrijf die vele producten aanbiedt voor het bedrukken en borduren naar de behoefte van de klant.

Hieronder staan de producten.

  • Awards en prijzen - Van kristal award tot glazen klok voor gepersonaliseerde bedrukkingen, elk soort award artikel is bij Just Sign verkrijgbaar.
  • ID-tags en sieraden - Je kunt een unieke ID-tag met dubbelzijdige kogelketting of in hartvorm bestellen zodat je bij je vrienden kunt pronken.
  • Muismat en onderzetter - Een persoonlijke muismat als cadeau geven aan een vriend is nu heel eenvoudig. Je kunt een muismat kiezen in verschillende vormen, zoals auto, huis, hart, vierkant en je krijg een resultaat om te koesteren. Zelfs je eigen bedrijfslogo op een muismat bedrukken is een geweldig idee om een beter imago te krijgen. Wij kunnen ook vierkante onderzetters op maat afdrukken.
  • Puzzels - Voor het oplossen van puzzels is veel denkwerk nodig en daarom moet een kind zijn hersenen meer gebruiken. Je kunt elk familie foto via de website uploaden en het laten bedrukken op een van de geselecteerde puzzels, zodat je een uniek cadeau aan je kind kunt geven. Verder kun je een illustratie op een teddy of een knuffel laten borduren.

Je moet alleen een account aanmaken om je gewenste foto te kunnen uploaden en te laten bedrukken tegen gunstige prijzen.

Laat een opmerking achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December