Fotomok bedrukken met je eigen foto

list In: Keramiek & Glas

Fotomok bedrukken

Iedereen gebruikt vrijwel dagelijks wel een mok. Dit wordt dan ook vaak gegeven als cadeautje. Toch kan je een dit product nog veel specialer maken met een foto. Wat dacht je van een foto samen met je partner? Of een afscheidsfoto met al de collega's? Het fotomok bedrukken geeft de mogelijkheid om een persoonlijk, origineel en blijvend cadeau te geven. Dit cadeau is ook erg populair in Nederland. Door dit cadeau te geven aan een zakenrelatie, aan een familielid of aan een vriend laat je zien dat je deze persoon waardeert. Ze gaan ook lang mee waardoor degene die het cadeau ontvangt er lang plezier van kan hebben.

Hoe het werkt

Je weet aan wie je het cadeau gaat geven. Op basis daarvan kan je op zoek gaan naar een geschikte foto. Het is natuurlijk belangrijk dat jij of anderen goed op de foto staan. Even belangrijk is de kwaliteit van de foto. Om een mooi effect te krijgen moet de foto van goede kwaliteit zijn. De foto moet ook de juiste grootte hebben. Wanneer de foto namelijk te klein is, wordt de foto op de mok onduidelijk of wazig. De foto moet van goede kwaliteit zijn voor een mooi resultaat, wij zorgen vervolgens voor de kwaliteit van de mok en de kwaliteit voor de afwerking. Samen zorgen we dan dat de mok kwalitatief helemaal perfect is.

Op onze website kan je vervolgens in een paar stappen het product bestellen. Helemaal zo als jij het wilt. Het is ook mogelijk om het product van jou keuze te laten bedrukken met een tekst in plaats van met beelden.

Verschillende soorten

Er zijn heel veel mogelijkheden en heel veel soorten als het gaat om dit soort producten. Er zijn standaardmokken, maar er zijn ook producten met een fotoframe. Zelfs unieke, transparante theemokken kunnen worden bedrukt! Voor elke gelegenheid, voor iedereen en voor elk moment is het perfecte product beschikbaar.

Laat een opmerking achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December