mok bedrukken

list In: Keramiek & Glas

Mok bedrukken

Een mok wordt vrij vaak gegeven als cadeautje. Meestal staat hier dan wel een tekstje op, maar dit is toch een mok die 100'en anderen ook thuis hebben staan. Echt persoonlijk kan je dit dan niet noemen natuurlijk. Een mok bedrukken is misschien wel een oplossing dan voor jou. Het blijft een mok natuurlijk, dus het blijft een nuttig en leuk cadeautje, maar je kan er je persoonlijke toets aan geven. Je kan er bijvoorbeeld een foto laten opzetten van jou en die vriend of vriendin, een foto van de vriendengroep... Je kan ook een bepaald zinnetje er op laten zetten dat jij en die vriend of vriendin vaak zeggen... Het kan allemaal. Dit is een ervaring dat je de andere persoon geeft op dat moment. Het heeft voor zeer veel mensen een emotionele betekenis. Het voor de meesten dan ook een van de meest waardevolle cadeaus die ze krijgen of gekregen hebben, omdat er een betekenis achter zit. Het is zeker een aanrader om een mok te bedrukken als cadeau.

Ik wil meer informatie over deze bedrukte mok, wat kan ik doen?

Wanneer je ondertussen overtuigd bent van dit fantastische cadeau, dan wil je vast ook meer informatie verkrijgen over deze mok. Dan kan je alvast een kijkje nemen op volgende categorie mokken. Wanneer het antwoord dat je zocht toch niet zou vinden op de website, kan je steeds met de ons contact opnemen.

We staan je met veel plezier bij voor al je vragen.

Laat een opmerking achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December