Een biermok bedrukken
Lekkere hapjes, drankjes en bier zijn de ideale smaakmakers voor ieder feestje. Omdat bier drinken in een gewoon glas maar gewoontjes is, is het daarom een leuk idee om te kiezen voor een originele biermok.

Een biermok als ideaal cadeau
Wil je je vriend of vriendin verrassen met een origineel cadeau voor een verjaardag of een huwelijk? Dan is een gepersonaliseerde biermok een top idee! Je kan er een eigen tekst, slogan, foto of afbeelding op laten drukken. De gelukkige zal heel vaak kunnen genieten van een biertje met dit leuke en originele cadeau.

Biermokken zijn niet alleen ideaal als cadeau maar ook als relatiegeschenk. Je kan ze voorzien van een foto of van het logo van jouw bedrijf of organisatie. De mokken zijn ideaal om uit te delen op beurzen of om weg te geven als relatiegeschenk. Ze zullen lang bij blijven aangezien de mokken vaak gebruikt kunnen worden. Dit in tegenstelling met de klassieke relatiegeschenken zoals notitieblokjes, snoepjes en balpennen. Je kan zoveel stuks van de ontworpen biermokken bestellen als je zelf wenst.

Biermok bedrukken bij de Mokkenwinkel
Bij de justsign.nl vind je heel wat biermokken die je vervolgens kan gaan personaliseren voor eigen gebruik of om cadeau te doen voor een of andere speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een huwelijk of een verjaardag. Het is helemaal niet zo moeilijk om je eigen biermok te ontwerpen. Heb je niet direct iets in gedachten dan kan je gebruik maken van één van onze ontwerpen. Je vindt hier veel kleuren om uit te kiezen. Maar mocht je speciale wensen hebben of wil je op voorhand graag een prijsopgave ontvangen, dat kan! Neem dan even contact op en je wordt zo snel mogelijk verder geholpen.

Biermok bestellen
Wanneer je je biermok ontworpen hebt, kan je deze eenvoudigweg aan je winkelmandje toevoegen. Je kan vervolgens een ander ontwerp maken of gewoon overgaan tot het afrekenen van je bestelling. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kan je je bestelling afronden door deze te betalen via één van de beveiligde betaalwijzen. Na de voltooiing van de betaling wordt jouw bestelling met grote zorg gerealiseerd en klaargemaakt voor verzending. Dit gebeurt met de nodige voorzichtigheid zodat er tijdens het transport niets fout kan gaan met je biermok, dat zou jammer zijn. Een paar dagen later ontvang je je gepersonaliseerd biermok(ken) bij jou thuis. Laten we daar een biertje op drinken!