Wil je graag een geliefde, een familielid of een vriend of vriendin verrassen met een mooi en origineel cadeautje waar hij of zij ook echt praktisch iets aan heeft? Dan ben je bij JustSign.nl op de juist plek aanbeland! Bij ons vind je namelijk de leukste cadeauartikelen om te personaliseren met een fraaie zelfgekozen opdruk. In ons assortiment vind je onder meer een uitgebreide selectie aan keramiekwaren die je kunt laten voorzien van bijvoorbeeld een leuke eigen foto of tekst. Eén van de topglasproducten willen we beslist niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan, dat is namelijk de shotglas! Hij is er in een aantal verschillende varianten en door hem te laten bedrukken met een afbeelding naar keuze vormt het een perfect en bijzonder origineel cadeau.

Een bedrukte shotglas, een origineel cadeau idee

De shotglas met eigen opdruk is bijvoorbeeld hartstikke leuk voor vader of moeder om aan hun kinderen te geven als ze bijvoorbeeld 16 worden. In dit geval kunnen ze ervoor kiezen het shotglaasje mee te geven aan de kinderen, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk wanneer ze bij papa en mama thuis hun eigen shotglaasje hebben. Iedere keer dat de kinderen dan op bezoek komen, mogen ze er dan een lekker shotje of likeurtje drinken. Een shotglas is ook een erg leuk cadeau voor een jarige, jubilerende of vertrekkende collega. De collega’s kunnen met z’n allen geld inzamelen voor het cadeau en het vervolgens gezamenlijk aanbieden. Natuurlijk is het hierbij dan een top-idee om er een drankje bij te doen wat de favoriet is van de ontvanger.

Diverse varianten shotglaasjes

Wanneer je op zoek bent naar een leuk shotglas heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten. Zo kun je onder meer gaan voor een transparant glazen shotglas of juist een mooie keramieken shotglas. Ook de uitvoering is per shotglas verschillend. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit diverse soorten shotglaasjes met een keramieken wit glazen ondergrond. Als je tenminste van het shotglaasje af kunt blijven!

Een eigen opdruk kiezen

Alle shotglaasjes die je bij ons kunt bestellen zijn vervaardigd in prachtig wit keramiek of gehard glas. De witte achtergrond zorgt ervoor dat de gekozen bedrukking ontzettend goed zichtbaar is en bovendien blijft hij door de hoge kwaliteit van de opdruk tot in de lengte van dagen zitten. Zo kun jij of kan degene aan wie je de bedrukte shotglas geeft nog jarenlang genieten van dit prachtige geschenk. Bij het kiezen van een mooie opdruk voor de shotglas heb je twee opties: het gebruiken van een illustratie van JustSign.nl of het laten aanbrengen van een prachtige eigen foto. Op deze manier kun je eigenlijk vrijwel alles op de shotglas bedrukken wat je maar wenst. Dit is dus ideaal als je wilt gaan voor een echt persoonlijk en origineel cadeau!