Uw eigen klok ontwerpen doet u bij ons snel en makkelijk online. Hoe vaak per dag kijkt u op een klok? Waarschijnlijk vaker dan u zelf in de gaten heeft. Weten hoe laat het is maakt eigenlijk standaard onderdeel uit van de talloze dingen die we dagelijks automatisch doen. Een klok is dan ook de perfecte plek om uw bedrijfslogo of meest favoriete foto doorlopend op het netvlies te krijgen. Zelf uw eigen klok ontwerpen is in dat kader iets wat u ongetwijfeld aan zal spreken.
 

Persoonlijke klok met uw logo

Zowel voor een klok met logo alsook voor een foto klok geldt dat we grote en kleine aantallen voor u kunnen produceren. Bij een klok met een bedrijfslogo is het weliswaar nog begrijpelijk dat u er meerdere tegelijk van zou willen bestellen om daarmee uw zakenrelaties te verrassen. Maar in het geval van een klok met foto heeft u waarschijnlijk die meervoudige behoefte niet. In dat geval is dan ook slechts één klok bedrukken met foto voor ons geen enkel probleem.

Klok met eigen foto

Wanneer u wilt dat we een foto klok maken voor u, dan dient u zelf zorg te dragen voor de aanlevering van het fotomateriaal. Dit dient van de hoogste kwaliteit te zijn om zo het beste resultaat te kunnen krijgen. In het geval van het drukken van een bedrijfslogo is een ontwerp met een dpi-waarde van 300 nodig om ervoor te zorgen dat de afbeelding klok er pico bello uit komt te zien. Uiteraard begeleiden we u graag tijdens het volledige bestelproces met onze expertise zodat u een eindproduct ontvangt waar u langdurig met veel plezier naar kunt kijken.