Op zoek naar origineel cadeau? Denk eens aan een shotglaasje met foto

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een goede vriend of vriendin? Of misschien voor die ene collega die het in het weekend soms een beetje te bond maakt? Een oom die wel van een drankje houdt of voor wie dan ook?

Maak dan nu een uniek cadeau volledig naar eigen ontwerp. Een fotocadeau is iets wat de ontvanger lang zal kunnen koesteren. Een shotglaasje is altijd een leuk cadeau om te geven, het is iets wat iedereen die van een drankje houdt wel kan gebruiken, maar waarschijnlijk niet vaak als cadeau zal krijgen. Een goede fles drank erbij en de ontvanger zal helemaal in de wolken zijn. Zeker omdat je het shotglas helemaal persoonlijk kunt laten maken voor de ontvanger.

Als je vaak met dezelfde vriend of vriendin gaat stappen zijn er vast leuke en bijzondere foto's gemaakt. Misschien zelfs foto's die een tikkeltje genant, maar daardoor juist zo leuk zijn. Verras die vriend of vriendin met een shotglas waar één van die foto's op gedrukt is! Zo zal hij of zij die legendarische avond uit nooit meer vergeten, hoe graag ze dat ook zou willen. Een shotglaasje met foto is ook een heel leuk cadeau voor een opa die wel een borreltje lust. Een foto van zijn favoriete kleinkind of kinderen op een shotglaasje zal hij zeker kunnen waarderen. Zo heeft hij altijd de kans om ze te zien.

Een shotglas met ontwerp is een uniek en persoonlijk cadeau om te geven. Een fotocadeau kan heel mooi zijn, maar ook zonder foto is een shotglas met ontwerp leuk om te geven. Wat dacht je van een shotglas met een bijzondere tekst? Dat kan natuurlijk de naam van de ontvanger zijn, als hij of zij altijd erop gebrand is om een eigen glas te gebruiken. Maar ook een lieve tekst als "voor de liefste oom" is erg leuk. Misschien is er wel een tekst die kenmerkend is voor de ontvanger, een kleine quote of wijsheid wat bij diegene past. Of misschien is er wel een legendarische tekst die een vriend of vriendin in een dronken bui naar buiten heeft gebracht en kun je dat als grapje op een shotglas laten drukken.

Ook als relatiegeschenk voor klanten kan een shotglas erg leuk zijn. Met een eigen ontwerp kun je er ook voor kiezen om het logo van een bedrijf op een glaasje te laten drukken. Weer eens iets anders dan een pen of sleutelhanger, dit zal uw (toekomstige) klanten zeker bij blijven.

Waar je ook voor kiest, een uniek en persoonlijk gemaakt shotglaasje cadeau geven is altijd een schot in de roos, niet lang nadenken over wat je moet gaan kopen. Ontwerp zelf het mooiste cadeau.