Ben je dol op jouw exclusieve zonnebril, heb je een trendy gezondheidsbril of ben je juist iemand die gaat voor een klassiek montuur? Wat jouw smaak ook is, een zacht brillendoekje heb je altijd nodig. En wat is er dan mooier dan een brillendoekje met eigen ontwerp? Juist omdat het zo'n nuttig doekje is, kun je er echt iets moois van maken. Had je daar nou nooit aan gedacht? Dat geeft niets, want jouw persoonlijke brillendoekje wordt dan juist extra bijzonder. Zoek je een origineel cadeau voor een geliefde of wil je een familielid verrassen? Een brillendoekje met foto is een zeer geschikte gadget. Met zo'n persoonlijk presentje maak je zeker een goede indruk en het leuke is dat jouw cadeautje ook echt gebruikt gaat worden. Om te scoren met deze unieke gift hoef je trouwens de deur niet uit. Je kunt het helemaal zelf ontwerpen, online en zonder extra kosten. Wil je weten hoe?

Gratis online ontwerpen

Met een handige online tool kun je zelf precies bepalen hoe jouw brillendoekje met eigen ontwerp er uit komt te zien. Het gratis online ontwerpen is gemakkelijk en heeft toch veel opties. Wil je een mooie kleurenfoto laten afdrukken op jouw brillendoekje met eigen ontwerp? Of ga je voor het populaire en tijdloze zwart-wit effect? Omdat het doekje van zichzelf een mooie satijn glans heeft, komen foto's altijd goed tot hun recht. Maar er kan nog meer.

Tekst naar keuze

Op of onder jouw favoriete foto kun je ook nog een tekst plaatsen, in een lettertype naar keuze. Met deze extra optie kun je bijvoorbeeld kiezen voor een passende woord of een naam. Wil je jouw eigen tekst en bijvoorbeeld een datum invoeren? Helemaal goed en mocht je eventjes niets kunnen bedenken dan hebben we ook nog een paar leuke spreuken alvast geselecteerd. Jij bepaald het als ontwerper helemaal zelf. Het resultaat zal jou zeker aangenaam verrassen. Laat je meerdere doekjes maken voor een speciale gelegenheid? Dan hebben we een paar handige tips voor je.

Meerdere brillendoekjes met foto?

Wil je echt grote aantallen brillendoekjes bestellen? Dan is het vaak verstandig om er eerst een of twee te ontwerpen. Door de korte levertijd van maar 3 dagen heb je deze doekjes snel in huis. Zo kun je goed zien of het effect net zo mooi is als je verwachtte. Ben je helemaal tevreden met jouw ontwerp, kleuren en tekst? Dan bestel je net zo gemakkelijk precies hoeveel je er nodig hebt.

Ook voor bedrijven

Als eigenaar van een bedrijf heb je het druk en wil je natuurlijk maximaal rendement behalen uit iedere investering. Ben je bovendien altijd alert op mogelijkheden om jouw bedrijf te laten opvallen, in positieve zin? Een brillendoekje met foto is een unieke reclamedrager, die dagelijks de aandacht op jouw merk, bedrijfsnaam en positieve boodschap vestigt. Minstens twee keer per dag wordt een bril namelijk gepoetst. Jouw klanten, zakenrelaties en medewerkers zien met een schone bril dat jij zorg besteed aan details.

Betaalbare gadgets

Bij JustSign kan veel. Wil je een foto van jouw vrouw laten drukken op een T-shirt of jouw neefjes en nichtjes een mok geven met hun eigen naam en foto erop? Het kan natuurlijk ook allebei. Bij JustSign krijg je bij een grote of uitgebreide bestelling namelijk aantrekkelijke kortingen. En daarvoor hoef je helemaal geen miljonair te zijn. Voor leuke, persoonlijke en betaalbare gadgets zoals een bedrukte mok, bedrukte slippers of een persoonlijk doekje voor je bril ben je bij JustSign altijd welkom. Ontwerpen doe je zelf via onze website en jouw bestelling heb je binnen een paar dagen al in huis.