Een persoonlijk cadeau valt altijd in de smaak en wat is er persoonlijker dan een mooie foto of een toepasselijke tekst. Er zijn veel manier om een leuke of mooie foto cadeau te geven, maar het is natuurlijk extra bijzonder als het een fraaie blijvende herinnering is die ook nog eens een mooi accessoire voor het interieur is, zoals een fototegel. Tegenwoordig bestaat namelijk de mogelijkheid om een tegel te bedrukken met een eigen tekst of foto, een uniek geschenk.

Ontwerpen is nog nooit zo leuk geweest

Er zijn verschillende mogelijkheden om van de tegel een bijzonder geschenk te maken. Je kunt hem zo ontwerpen dat de ontvanger van de tegel blij en verrast zal zijn met het originele idee. Je hoeft hier echt geen professioneel ontwerper voor te zijn, het programma van Justsign.nl wijst zich vanzelf. Het is mogelijk om een foto op de tegel te plaatsen of een spreuk op de tegel te zetten waardoor het een zeer persoonlijk geschenk wordt. Bijvoorbeeld een foto van een echtpaar wat een huwelijksjubileum heeft of een foto van het kleinkind voor opa en oma. Het is zelfs mogelijk om op de foto een mooie tekst te zetten, bijvoorbeeld ‘Voor de liefste opa en oma’. Met een klein beetje creativiteit en een leuke foto maak je er een persoonlijk en waardevol cadeau van. Heb je geen leuke foto die je kunt gebruiken, maar wel een leuke of lieve tekst die je graag op de tegel zou willen zetten? In het programma kun je mooie illustraties vinden die je ook kunt gebruiken. Of je kunt de afbeelding bewerken met de verschillende cliparts. Genoeg mogelijkheden dus om er een origineel geheel van te maken.

Een ruime keus aan tegels

Er zijn verschillende soorten tegels die je hiervoor kunt gebruiken. Zo zijn er de hoogwaardige keramiek tegels in verschillende afmetingen en vormen of de leistenen tegels. Zo is er een tegel voor iedere stijl. Voordat de tegel in productie gaat, zal er altijd gekeken worden of de foto op de tegel wel duidelijk genoeg is en wordt er contact opgenomen als er vragen over het ontwerp zijn. Tenslotte willen wij graag een mooi product afleveren.

Een tegel met een spreuk

Wil je graag een spreuk op de tegels, maar kun je zelf zo snel niets iets verzinnen? In het programma staan een aantal voorbeeld spreuken die je kunt gebruiken. Natuurlijk kun je deze wijsheden ook enigszins aanpassen om hem persoonlijker te maken, je maakt er dan gewoon een eigen tekst van op de fototegel. En soms is één simpel woord zoals ‘bedankt’ genoeg om een mooi gebaar te maken.

Een uniek tegelcadeau

De tegels kunnen bedrukt worden met iedere tekst, met een foto, een logo of een combinatie hiervan. Je hoeft de ontworpen tegel niet speciaal in grotere aantallen te bestellen, één bedrukte tegel mag ook. Het maakt ook niet uit of het om een particuliere of zakelijke bestelling gaat, dit unieke tegelcadeau is een leuk idee voor iedereen. Omdat de tegel speciaal voor jou wordt gemaakt hanteren we een productietijd van 48 uur en een snelle bezorgtijd. Op aanvraag is het ook mogelijk om met spoed te leveren.