Uniek cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend of vriendin of misschien zoek je nog wat nieuws voor jezelf? Dan is een fotohanddoek misschien een leuk idee. Het is een origineel cadeau voor een verjaardag, zomaar of juist voor de kerst. Kijk naar onze voorbeelden, zodat je de verschillende mogelijkheden kunt zien.

Een eigen creatie

Douchen en afdrogen hoeft niet langer saai te zijn. De standaardkleur handdoek is verleden tijd. Weg met die zwarte, witte of rode handdoeken. Kies voor een vrolijke handdoek in de badkamer, als je gaat zwemmen, sporten of voor lekker op het strand. Selecteer nu een foto die jij leuk vindt en bestel je handdoek met foto in een handomdraai. Hoe leuk is dat? Douchen en daarna afdrogen met je eigen gepersonaliseerde handdoek!

Eenvoudig te ontwerpen

De fotohanddoek ontwerp je eenvoudig zelf. Daar heb je geen designer of technische achtergrond voor nodig. Je uploadt de foto van je keuze en voordat je het weet zie je het ontwerp van je eigen gepersonaliseerde handdoek hier. Met een klik op de knop rond jij je bestelling af en sturen wij je de handdoek toe. Binnen de kortste keren loop jij te schitteren op het strand met dit unieke exemplaar.

Een cadeau voor iedereen

Een fotohanddoek is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk voor je kind, vader/moeder of vriend. Denk bijvoorbeeld aan een origineel cadeau bij een diplomauitreiking, een feestje, maar ook als geschenk aan je baas of aan de juffrouw van de basisschool. Kies een foto van diegene, een gezamenlijke herinnering of maak je eigen creatie. Het kan allemaal bij ons. Wees creatief en bekijk wat er allemaal kan!

Fijne weetjes

Een fijne bijkomstigheid is dat je handdoek in verschillende maten te bestellen zijn. Selecteer de maat die bij je past en ga verder met je aankoopproces. Daarnaast is het wel zo makkelijk dat de handdoek met foto gewoon in de wasmachine kan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over handwasjes. Deze handdoek kan gerust bij de rest van je was. Lees wel even goed de bijgeleverde voorschriften voordat je de handdoek in de wasmachine stopt.

Begin maar vast!

Ben je overtuigd van de originaliteit van dit cadeau? Waar wacht je nog op? Start nu met het ontwerpen van je gepersonaliseerde handdoek. Wij zorgen voor een superscherpe afdruk van jouw foto. Maak nu je afdruk en geef de handdoek met foto volgende week al cadeau. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Veel plezier van je creatie!