Een handdoek met naam borduren is allang niet meer uitsluitend voorbehouden aan hotels. Via deze webshop is het namelijk zonder problemen mogelijk ook een eigen handdoek met naam of logo geleverd te kunnen krijgen. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven aan uw zakenrelaties of bij wijze van attentie aan familie en vrienden te overhandigen als dank voor hun komst naar uw huwelijksfeest. We kunnen handdoeken bedrukken in kleine en grote aantallen, zodat we aan alle wensen tegemoet kunnen komen.

Handdoeken in verschillende maten

Dat blijkt ook uit het feit dat we in staat zijn handdoeken in verschillende maten te leveren: van een bescheiden gastendoekje tot aan een groot badlaken. Wilt u op het strand of langs het zwembad extra veel indruk maken op alle overige aanwezigen, dan kan een personalisering van uw bad textiel daar zeker aan bijdragen. Een persoonlijke opdruk voorkomt tevens mogelijke onenigheid of een bepaalde handdoek wel of niet daadwerkelijk tot uw bezittingen behoort.

Gepersonaliseerde handdoeken

Wilt u in plaats van bedrukking een personalisering van een nog hogere kwaliteit, dan bieden we u tevens de mogelijkheid om een naam of logo op de stof te laten borduren. Aangezien het handdoek borduren over het algemeen een arbeidsintensiever proces is, liggen de productiekosten hoger dan bij bedrukking. Daar staat dan wel tegenover dat hetgeen wat speciaal voor u op het bad textiel geborduurd is, letterlijk een onuitwisbare indruk maakt.

Bekijk via deze website de uitgebreide mogelijkheden die we u bieden en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.