Waarom kiezen voor een koffiemok bedrukken?
Je kent het vast wel, je krijgt of kreeg in het verleden vast al veel koffiemokken voor verjaardagen, kerstfeestjes... En je hebt dit vast ook zelf al gegeven als cadeau aan anderen. Dit is zeker een leuk cadeau, maar na 20 koffiemokken vind je dit natuurlijk niet zo bijzonder meer. Vaak ga je zelfs altijd dezelfde mok gebruiken, dus staan de andere toch maar te staan in je kast. Een alternatief hiervoor is het koffiemok bedrukken. Hierdoor blijf je toch bij je idee van een koffiemok, maar maak je het persoonlijker. Iedereen houdt namelijk meer van persoonlijke cadeaus, dan cadeaus dat iedereen voor jou zou kunnen kopen. Hier zit namelijk een herinnering achter die meer betekent voor de meesten dan iets dat je met geld kan kopen.

Wat kan je op de koffiemok bedrukken?
Je kan eigenlijk alles laten bedrukken op je mok. Dit kan een foto van samen met je geliefde zijn, een groepsfoto van een groep vrienden, een foto van jezelf en je beste vriend of vriendin, een foto van het favoriete huisdier, een favoriete uitspraak die jij en die persoon delen... Het kan eigenlijk alles zijn wat je maar wilt. De enige vereiste eigenlijk is dat het echt iets persoonlijks is, iets wat de andere persoon dus ook herkent. Wanneer je een tekst laat bedrukken die de andere persoon nog nooit gehoord heeft van jou of bij jou kan het natuurlijk iets vreemd worden. Kies daarom zeker voor een afbeelding of tekstje dat de andere persoon zeker herkent.

Ik wil meer te weten komen over dit soort cadeau, waar kan ik terecht?
Na dit alles te lezen ben je misschien wel overtuigd om je volgend cadeau iets persoonlijker aan te pakken. Dan ben je met een koffiemok te bedrukken zeker aan het goede adres. Je kan een kijkje nemen op de volgende website mokken-winkel.nl Hier vind je alvast meer info over het geschenk. Indien je toch nog onbeantwoorde vragen zou hebben, kan je deze altijd stellen aan de eigenaars van de site. Ze staan je graag bij met advies voor al je vragen.