Wij kunnen voor jou een trui bedrukken met iedere tekst die je wilt. Ook kunnen wij een trui bedrukken met een logo of een foto. Bij veel aanbieders is het zo dat je bedrukte producten met grotere aantallen moet bestellen, maar bij ons kun je al terecht wanneer je slechts één trui wilt bedrukken. Bij ons kan iedereen een trui bedrukken, particulier en zakelijk, per één of per honderd stuks.

Toegankelijk

Bij ons kan iedereen een trui laten bedrukken en dat is een groot voordeel. Je hoeft geen hoger bedrag te betalen wanneer je slechts een enkele trui laat bedrukken. Bij ons ben je daarom altijd goedkoop uit en is het voor iedereen mogelijk een trui te laten bedrukken. Wil je alleen een trui laten bedrukken voor jezelf of juist voor iemand die speciaal voor je is? Dan bestel je die ene trui bij ons!

Contact

Wil je een trui bedrukken met een foto, een tekst of een logo? Dat kan altijd. De mogelijkheden zijn zeer breed en wij kunnen een trui bedrukken op zeer korte termijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een trui te laten bedrukken? Gebruik dan ons online contactformulier