Sokken bedrukken met eigen foto of logo vanaf 1 paar

list In: Fun & Slippers

Sokken met foto of eigen ontwerp: altijd origineel

Sokken ontwerpen voor jezelf of voor een ander is hoe dan ook origineel en uniek. Bovendien is het heel gemakkelijk om je sokken met eigen ontwerp te laten maken. JustSign heeft voor jou een gratis ontwerptool beschikbaar. Zo maak je net zo gemakkelijk sokken met een eigen foto als met een bijzonder ontwerp. Bedrukte sokken zijn ook leuk om weg te geven op Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of met Kerst. Elke gelegenheid die om een cadeautje vraagt, is er geschikt voor.

Tekst bij de afbeelding

Wist je dat het zelfs mogelijk is om een tekst bij de afbeelding te plaatsen? Zo geef je de sokken ook nog een persoonlijk boodschap mee. Qua kleurgebruik is de keuze reuze, zodat ook daarmee gemakkelijk rekening te houden valt. Overigens is een combinatie van zwart-wit eveneens mogelijk als je minder kleurrijk bent ingesteld. Of als je dat gewoon mooier vindt. Zijn de sokken een cadeautje? Let dan wel op dat je de juiste maat bestelt.

Sokken bedrukken in kleine en grote aantallen

JustSign wil het voor iedereen gemakkelijk maken om sokken te ontwerpen en te bestellen. Daarom bieden wij ook de gelegenheid om al vanaf 1 paar sokken met eigen foto, uniek ontwerp of speciaal logo te ontwerpen. Wil je een grote partij sokken met hetzelfde ontwerp bestellen? Dat is natuurlijk ook geen probleem, want wij komen aan een kleine en grote vraag tegemoet.

Bedrukte sokken als relatiegeschenk

Op het gebied van het weggeven van relatiegeschenken zijn er veel clichés. Daar komt met de mogelijkheid bedrukte sokken als relatiegeschenk weg te geven een einde aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw bedrijfslogo op de sokken te laten afbeelden. Het is zakelijk gezien uiteraard eveneens interessant om bedrukte sokken in te zetten voor promotionele activiteiten.

Custom made sokken met eigen ontwerp van hoge kwaliteit voor iedereen

JustSign is het adres voor het bedrukken van sokken vanaf 1 paar tot hoeveel je wenst. Heb je al een idee voor een ontwerp, logo of foto? Of wil je eerst wat inspiratie opdoen? Kijk rustig rond en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Die zijn in elk geval haast eindeloos als het gaat om de gewenste bedrukking. Uiteraard is er sprake van een uitstekende kwaliteit, zodat de sokken niet snel slijten en lang comfortabel en mooi blijven.

Laat een opmerking achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December