Verjaardag cadeau

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 41

Page
Aflopend sorteren
per pagina
 1. Unieke schooletui met eigen foto
  al vanaf € 14,99
  vergelijken
 2. Foto handdoek veel moderne kleuren 50x100 cm. Ontwerp op de witte strook
  al vanaf € 17,95 al vanaf € 14,95
  vergelijken
 3. Bedrukte broodtrommel in rood of blauw
  al vanaf € 24,95 al vanaf € 14,95
  Rating:
  80%
  vergelijken
 4. Bedrukte pet, Snap Fantasy Cap in 6 kleur varianten
  al vanaf € 29,95
  vergelijken
 5. Bedrukte pet, Snap Coluur Cap in 6 kleur varianten
  al vanaf € 24,95
  vergelijken
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 41

Page
Aflopend sorteren
per pagina

Verjaardag cadeau

Een jarige verdient een cadeau om blij van te worden uit jouw handen

Familie en vrienden zijn maar één keer per jaar jarig, dus haast je zo snel je kan om de unieke verjaardagscadeaus in te slaan voor het te laat is.

Na de zoveelste verjaardag zie je het ook niet meer zitten om steeds weer met een afgezaagd geschenk de kamer binnen te lopen. Je gaat je toch afvragen of dat niet specialer kan. Het antwoord is gelukkig dat die mogelijkheid bestaat. Neem lekker de tijd om een cadeau op de kop te tikken dat echt iets voor de jarige is. Het doet er niet toe of het nu komt om de verjaardag van de kleinsten onder ons of ouders. De originaliteit staat centraal.

Een verjaardag cadeau vind je door leeftijd, geslacht en persoonlijkheid in kaart te brengen. Vervolgens schat je in hoe groots je het wil aanpakken. Het duurt immers weer een jaar voordat de volgende verjaardag van dezelfde persoon in de agenda staat. Je weet maar nooit of je dan weer zo'n bijzonder verjaardag cadeau weet te vinden als nu. Een persoonlijk cadeau hoeft trouwens helemaal niet extreem of groots te zijn. Dankzij een stoer shirt met een aansprekende afdruk of een trendy tas gooi je met gemak hoge ogen bij die ene jarige job.

Jij als gever of de ander als ontvanger kan het nut van een geschenk belangrijk vinden. Wat je dan rest is het maken van een keuze die daaraan voldoet. Hou ruim op tijd ogen en oren open om vast te stellen wat deze jarige nog nodig heeft. Zo hak je niet alleen beter de knoop door, maar schep je de kans om meer op hem of haar in te spelen. Weet speelt er in het leven van de bekende? Na een verhuizing kun je kiezen voor een klok en daarbij rekening houden met de smaak van de jarige. Maak het jezelf niet te ingewikkeld als je ten einde raad bent. Laat je keuze bijvoorbeeld vallen op een opvallende puzzel als hij of zij puzzelen als hobby heeft.