Vertrouwd bij justsign.nl

 Een eerlijke prijs

Wij zijn concurrerend met de prijsstelling. Wij reken zeker niet meer dan nodig is voor het product. De kwaliteit-prijs verhouding moet in orde zijn.
De kwaliteit is gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd.
Anders geformuleerd: 'Wat wij doen, doen wij goed!'
En 'Een goed product voor een prima prijs!'

 Veilig winkelen

Wij als webwinkel hebben het keurmerk Webshop Keurmerk. hiermee belooft de webwinkel een bepaalde service. De leden van dit keurmerk hanteerd tweezijdige algemene voorwaarden die met het keurmerk zijn afgesproken. Een voordeel van online shoppen bij een winkel met dit keurmerk is dat je naar een onafhankelijke Geschillencommissie kunt stappen als je een geschil hebt.

Voert een webwinkel dit keurmerk? Klik dan niet op het keurmerk op de site van de webwinkel. Ga naar de website van het keurmerk en zoek daar de webwinkel en bijbehorend(e) domein(en) op.

 Vertrouwd kopen

Zodra je online wilt afrekenen in een webwinkel moet het webadres in de browserbalk beginnen met 'https://'. In dat geval is de internetverbinding beveiligd en afgeschermd voor onbevoegden.

 100% tevredenheid

Bij justsign.nl begrijpen we hoe belangrijk een leuk en uniek cadeau is. We zetten daarom graag een stapje extra voor onze klanten. Of het nu gaat om de aankoop, advies of het ontwerpen van de bedrukking: wij zorgen ervoor dat u tevreden met het cadeau op pad gaat. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met complete informatie en een professioneel advies. We houden van een persoonlijke benadering en een goed product. Zo weten we zeker dat jij 100% tevreden bent. Kom langs in onze webshop en ontdek de kracht van persoonlijk ontwerper bij ieder product!

 Geen verborgen kosten

De prijzen op de webwinkel van justsign.nl zijn de prijzen "all in". Wat betekend dat er niets meer bij komt. Zo is de prijs inklusief de BTW, inklusief de bedrukking en inklusief het transport binnen heel Nederland naar één adres.