Cadeau voor het juiste moment

  • Er zijn verschillende momenten in het leven geschikt om iemand een speciaal persoonlijk cadeau te geven; een cadeau waaraan de ontvanger kan zien dat erover is nagedacht.

   Moederdag:

  • Een dag waarop je iemand blij kan maken met een persoonlijk cadeau is Moederdag. Ook mensen die zeggen niet aan Moederdag te doen, vinden het diep in hun hart leuk om iets te krijgen en een speciaal persoonlijk cadeau is dan helemaal prachtig! Wat te denken van een bloemenvaas met een speciaal bedachte persoonlijke tekst erop? Zo'n bloemenvaas kun je met je eigen tekst laten bedrukken en zal een onvergetelijk cadeau worden.

   Vaderdag:

  • Ook de meest stoere vader zal smelten bij het zien van een persoonlijk cadeau. De bierdrinkende vaders kun je een groot plezier doen met een bierpul met daarop een tekst die bij deze vader past. Vaderdag wordt voor deze vader een dag met een gouden randje. Misschien wil je ook nog een foto van je kind of het gezin op de bierpul laten afdrukken? De bierpul zal gekoesterd worden en iedere keer als vader eruit drinkt wordt hij herinnerd aan de gever ervan.

   Afscheidscadeautje voor de juf of meester:

  • Nog even en het is weer zover: De laatste schooldag breekt aan en je kind wil een cadeautje geven aan de juf of meester. Hoewel de meeste juffen en meesters blij zijn met alle cadeautjes en tekeningen is iets blijvends wel zo leuk voor hem of haar. Sla de handen ineen en haal geld op bij alle ouders en koop een gepersonaliseerde snoeppot voor de leerkracht van je kind. Een zakje snoep erin en klaar is een ontzettend leuk en origineel cadeautje. De juf of meester zal deze snoeppot waarschijnlijk op het bureau laten staan en keer op keer de lieve tekst lezen die erop gedrukt is, wellicht zelfs met een foto van de hele klas.

   Huwelijksfeest:

  • Ook bij een huwelijk of een zoveel-jarig huwelijksfeest is het leuk een speciaal persoonlijk cadeau te geven. Het is een blijvende herinnering aan een speciale dag.

   Kraamcadeau:

  • Een leuk idee om cadeau te geven is om bijvoorbeeld het geboortekaartje af te laten drukken op een handdoek, wandkleed of opbergbankje. Een kraamcadeau waaruit liefde en aandacht voor de nieuwgeboren baby blijkt.