Justsign EN
Justsign NL

Dierendag

  • dierendag cadeau
    uniek cadeaumoment
  • dierendag cadeautje
    uniek cadeaumoment

Vertel het met een dierendagcadeau

Catalogus opties

Items 1 to 24 of 37 total

per pagina
Laden...
Catalogus opties

Items 1 to 24 of 37 total

per pagina

Dierendag

Werelddierendag wordt steeds populairder en vindt ieder jaar plaats op 4 oktober. Deze datum gaat terug op de feestdag van Franciscus van Assisi die zich bekommerde om melaatsen maar ook om planten en dieren. Deze dag staat er om bekend een moment te zijn waarop er extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Door deze dag te vieren wil men mensen erop attent maken dat ook dieren rechten hebben en dat ze ook beter beschermd kunnen worden.

Dierendag voor alle dieren
Dierendag is niet alleen leuk om je eigen huisdier(en) eens extra te verwennen. Nee, je kan die dag ook eens iets extra doen voor andere dieren door bijvoorbeeld een donatie te geven aan een organisatie die zich bezighoudt met het welzijn en/of de bescherming van dieren.

Vertroetel je dieren
Op 4 oktober zijn er heel wat baasjes die hun huisdier(en) eens extra verwennen. Leuke ideeën zijn speeltjes of toebehoren voor je huisdier(en). Zo zullen ze zich nog beter in hun vel voelen. Iets om te eten of aan te knabbelen vinden ze natuurlijk ook altijd leuk. Je lievelingsdier zal helemaal in de wolken zijn met de extra aandacht die het op deze dag zal krijgen!