Justsign EN
Justsign NL

FAQ product pagina


Producten

Hoe zoek ik een product

Boven aan de website vindt jij een vergrootglas
Door hier op te gaan staan met de muis, rolt er een grijze balk uit waarin jij je zoekterm kunt intype.

Er rolt direct een menu uit met de meest voorkomende zoektermen. Jij kan hier er een kiezen, of op enter drukken en het scherm wordt gevuld met de producten die voldoen aan de zoekterm.

Klik op de "Geavanceerd zoeken" voor beter en gestructureerder zoek resultaat

Waarom zie ik meer dan ik verwacht

Het kan zijn dat jij bijvoorbeeld "t-shirt" hebt opgegeven als zoekterm.
Deze zoekterm komt in de omschrijvinmg van meerdere producten voor. Het voorbeeld is bijvoorbeeld ook van toepassing op sleutelhangers.
Omdat de dier sleutelhanger met wit t-shirt is.

Wat is de kwaliteit van de opdruk

De kwaliteit van de opdruk is afhankelijk van de gekozen techniek en het product waarop het moet worden gedrukt. Voor wit textiel en wit keramiek geldt dat er een kwalitatief zeer goede afdruk op komt. Voor donker textiel en donker keramiek geld dat we eerst een witte ondergrond moeten plaatsen en dan de afdruk daarop drukken. Een rand van de onderlaag zal altijd zichtbaar blijven Voor glas betekend het dat we een witte basis of een semi-transparante onderlaag moeten plaatsen. Een rand van de onderlaag zal altijd zichtbaar blijven. Schaduwen en verlopen zullen het beste resultaat geven op een witte achtergrond. Wij drukken met;

  • Flex
  • Flock
  • Sublimate
  • transfers
  • Laser-transfairs
  • Vacuum - 3D techniek

doordat de bedrukking met de hand wordt geplaatst is het onmogelijk om elke opdruk op exact dezelfde plaats te bedrukken. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen om de bedrukking steeds op dezelfde aats te bedrukken.

Omdat het materiaal vaak hobbelig is, kan het voorkomen dat er wat vlekken ontstaan in de opdruk. Dit is standaard en valt vaak binnen de marges van goed.

omdat er met transparante inkt wordt gewerkt, is op transparante ondergrond met een donkere foto het beste resultaat.

ons keramiek wordt met de hand gegoten en is daarom niet allemaal exact even groot en even dik.

Kan ik mijn eigen textiel laten bedrukken

Bijna alle textiel wat zelf wordt aangeleverd kunnen wij ook bedrukken.

Het is afhankelijk van het materiaal van het textiel. Zo kunnen wij polyester, katoon en nylon zonder problemen bedrukken.

kleuren van het product

De kleuren kunnen er op uw beeldscherm anders uitzien dan in werkelijkheid omdat kleuren op beeldschermen licht geven dat door het menselijk oog anders wordt waargenomen dan de kleur van een fysiek product. Daarbij kunnen de kleuren van producten die van verschillende materialen gemaakt zijn er op het scherm hetzelfde uitzien, maar de uiteindelijke producten toch van elkaar verschillen omdat verschillende materialen licht, inkt en kleur verschillend absorberen en reflecteren. Het schrift van geweven en geborduurde producten kan iets afwijken van de voorbeelden door technische beperkingen.

Hoe hou ik mijn textiel mooi

Ons assortiment textiel is met de meeste zorg gekozen en voldoet aan elke norm. Doordat het textiel bedrukt is, zal de wasvoorschriften gewijzigd moeten worden om het product zo lang mogelijk mooi te houden. Hieronder onze aanbeveling als het gaat om wassen. Witte was met opdruk dient op de volgende manier behandeld te worden: • Wassen op 40°C fijne was / wolwas programma • Niet in de droger en niet chemisch reinigen • Geen bleekwasmiddel gebruiken (bonte was) • Niet over de afbeelding heen strijken (binnenste buiten strijken) Gekleurde / Bonte was met opdruk dient op de volgende manier behandeld te worden: • Wassen op 40°C fijne was / wolwas programma • Niet in de droger en niet chemisch reinigen • Geen bleekwasmiddel gebruiken (bonte was) • Niet over de afbeelding heen strijken (binnenste buiten strijken)

Waar vindt ik de levertijd van een product

Bij ieder product vindt jij onder de tab “Extra” de tijd die nodig is om het product te maken. Daarnaast is de GRATIS bezorging 2 dagen tot 5 dagen. Afhankelijk hoe het wordt verstuurd. Past het door de brievenbus, dan is dit vaak 2 dagen maximaal. Past het niet door de brievenbus, dan gaat het weg per pakketdienst. Spoed kan in overleg (te kiezen bij afrekenen).