Bedrukte theelichthouder twee maten met eigen ontwerp

  € 17,95
  Inclusief belasting

  Speciaal voor theelichtkaarsjes

  hoogte 40 mm € 17,95

  hoogte 60 mm € 22,95

  Een persoonlijke melkglas theemok met verloopkleur

  Erg uniek een melkglas theemok met je eigen tekst of foto.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij de designer kan je kiezen om een illustratie van Justsign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto uploaden. Justsign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op het product komt. De bedrukking wordt met de hand geplaast. Bij meerdere mokken kan het voorkomen dat de bedrukking niet gelijk zit. Wij doen ons uiterste best om de bedrukking zoveel mogelijk gelijk te houden.

  De capaciteit van de melkglas theemok
  De theemok is van hoogwaardig melkglas. De melkglas theemok heeft een hoogte van 9 cm en een doorsnede van 8 cm. De foto of illustratie kan worden geplaast voor rechtshandige of linkshandige mensen. Let op !! Foto of tekst niet te licht, anders is het niet duidelijk zichtbaar op het glas.

  Unieke melkglas theemok
  Ben je op zoek naar unieke melkglas theemok? Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Bij ons vind je altijd de unieke melkglas theemok waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer keramiek, kleding, baby cadeaus en veel meer die wij omtoveren tot unieke cadeaus met een persoonlijke tekst, illustratie of foto. Bij ons maak je de unieke ontwerp op de melkglas theemok zelf en maak je indruk op iedereen.

  BHP04

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Contact

  optioneel