Bedrukte sierbord helder wit 20 cm rond

  €24.95
  VAT included
  roterend bord | justsign.nlf
  • Keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 200 mm
  • let op, exact in het midden bij geheel bedrukken is geen optie
  • Snelle hulp

  Een persoonlijke keramieke bord

  Erg uniek een keramieke bord met je eigen tekst of foto.

  Let op met ontwerpen
  Het bord heeft een diepte waarin de afbeelding intrekken. Als je het hele bord ontwerpt, houd dan rekening met schaduw in de nek van het bord. Ook de rand kan wazig en weggetrokken/gebroken tekst of afbeelding bevatten Ook zou de afbeelding verschoven kunnen zijn. Het beste resultaat krijg je door in het vlakke gedeelte te blijven in het midden van het bord.

  volledig bedrukte borden kunnen geen garantie op worden gegeven.

  De capaciteit van de keramieken bord
  De keramieken bord is van hoogwaardig keramiek. De keramieken bord heeft een doorsnede van 20 cm. Eten van het bord is niet aan te raden. De coating kan door snijden in het eten komen.

  Unieke keramieken bord
  Ben je op zoek naar unieke keramieken bord? Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Bij ons vind je altijd de unieke keramieken bord waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer glas, kunststof, awards, keramiek, kleding, baby cadeaus en veel meer die wij omtoveren tot unieke cadeaus met een persoonlijke tekst, illustratie of foto. Bij ons maak je de unieke ontwerp op de keramieken bord zelf en maak je indruk op iedereen.

  P8B1

  Data sheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Contact us

  optional