Luxe theeglas 70 mm helderglas groen oor met foto of tekst

  €18.95
  VAT included
  eng_pm_Glass-with-a-navy-blue-handle-for-sublimation-360-ml-5332_5.jpg
  • Helder glas
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 70 mm en 100 mm hoog
  • Ontwerpgebied 190x85 mm
  • Let op inkt is transparant! lichten kleuren kunnen niet goed zichtbaar worden.
  Hurry up! Only 4 item(s) left in Stock!

  Erg uniek een luxe transparant theeglas.

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde luxe transparant theeglas met groen oor kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de luxe transparant theeglas. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen theeglas wordt bedrukt.

  De capaciteit van de theeglas

  De luxe transparant theeglas heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Theeglas laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een luxe transparant theeglas laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de theeglas te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden theeglazen laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk één luxe transparant theeglas te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele theeglas ben je al welkom bij JustSign.nl!

  BN34CL-HDGN

  Data sheet

  Materiaal
  Helder glas
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Contact us

  optional