Luxe theeglas 70 mm bruin-rood oor matglas zelf bedrukken.

  €18.95
  VAT included
  eng_pm_Glass-with-a-handle-for-sublimation-360-ml-5331_2.jpg
  • matglas
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 70 mm en 100 mm hoog
  • Ontwerpgebied 190x85 mm

  Luxe theeglas

  Theeglazen zijn gematteerd glas met een mooie vorm en van glas vervaardigd. Een Theeglas wordt meestal gebruikt om warme vloeistof uit te drinken. Zij het dat het gaat om het drinken van thee, warme melk, koffie of cacao. Het drinken uit een theeglas heeft zo zijn voordelen. Theeglazen zijn hittebestendig, ze houden je Favoriete drankje lekker warm en je beleeft een bepaalde smaaksensatie bij het drinken uit je luxe theeglas. Komt erbij kijken dat een theeglas een duurzame investering is vergeleken met karton en plastiek.

  Luxe theeglas bedrukken

  Een matglas theeglas bedrukken kan een aangename aanwinst zijn. Je kunt verschillende kanten opgaan. Een theeglas is een voorwerp dat vaak gebruikt wordt dus kan handig zijn als een relatiegeschenk. Een leuke aanrader is de theeglas te laten bedrukken op welke manier je dan ook wenst. Je kunt jouw theeglas ontwerpen met een speciaal boodschap, een leuke afbeelding of je eigen foto.

  Een luxe bedrukte Theeglas als Cadeau

  Een bedrukte Theeglas met een afbeelding van het bedrijfslogo zou een goed geschenk zijn voor je medewerkers. Je kunt ook gaan voor gepersonaliseerde Theeglazen met elk de naam op een Theeglas. Verras ook je geliefde met dit mooi uniek geschenk. Hierbij kun je ook denken aan speciale gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, een huwelijk, met kerst, een familiedag. Gebruik een unieke opschrift, afbeelding of foto op een Theeglas als een hartverwarmende cadeau voor de desbetreffende persoon of personen.

  BN34F-HRD

  Data sheet

  Materiaal
  Matglas
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Contact us

  optional