Mok 80 mm Metallic Zilver voor je eigen ontwerp

  €19.95
  VAT included

  Een persoonlijke mok Metallic zilver

  Erg uniek een mok Metallic zilver.

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok Metallic zilver kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok Metallic zilver. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen Metallic zilvere mok wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok Metallic zilver

  De Metallic zilvere mok heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Metallic zilvere mok laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een mok Metallic zilver laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok Metallic zilver te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele Metallic zilver mok ben je al welkom bij JustSign.nl!

  B17YZ

  Data sheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Contact us

  optional