Bedrukte mok met rode binnenkant

  €16.95
  VAT included

  Een persoonlijke mok met een rode binnenkant

  Erg uniek een mok met een rode binnenkant.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met rode binnenkant kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met rode binnenkant. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met rode binnenkant wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met rode binnenkant
  De mok met rode binnenkant heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met rode binnenkant laten bedrukken
  Bij JustSign.nl kun je een mok met rode binnenkant laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met rode binnenkant oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met rode binnenkant laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met rode binnenkant te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met rode binnenkant ben je al welkom bij JustSign.nl!

  D.K10.5

  Data sheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  New

  Contact us

  optional