Mok 80 mm blauw voor je eigen ontwerp

  €16.95
  VAT included
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • NIET Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • Let op er kunnen vlekken en strepen op de afdruk komen. Dit is het gevolg van de donkere ondergrond.

  Erg uniek een blauwe mok.

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde blauwe mok kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de blauwe mok. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen blauwe mok wordt bedrukt.

  De capaciteit van de blauwe mok

  De blauwe mok heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Blauwe mok laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een blauwe mok laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de blauwe mok te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden blauwe mokken laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk één blauwe mok te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele blauwe mok ben je al welkom bij JustSign.nl!

  B11Q-BL

  Data sheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Nee
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Contact us

  optional