Mok met koningsblauwe rand en bijpassend lepeltje

  €18.95
  VAT included

  Een persoonlijke mok met een konings blauw lepel

  Erg uniek een mok met een konings blauw gekleurd oor en een konings blauw bijpassend lepeltje.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met een konings blauw lepel kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met een konings blauw lepel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met een konings blauw lepel wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met konings blauw oor en bijpassend konings blauw lepeltje
  De mok met konings blauw oor en bijpassend konings blauw lepeltje heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met konings blauw oor en bijpassend konings blauw lepeltje laten bedrukken
  Bij JustSign kun je een mok met konings blauw oor en bijpassend konings blauw lepeltje laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met konings blauw oor en bijpassend konings blauw lepeltje te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met konings blauw oor en bijpassend konings blauw lepeltje te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met konings blauw oor en bijpassend lepeltje ben je al welkom bij JustSign.nl!

  JS026

  Data sheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  Bij minimale afname

  Aantal totkorting
  12-/- 10%
  24-/- 15%
  36-/- 17%

  Staffelkorting

  Aantal totkorting
  48-/- 20%
  60-/- 25%
  72-/- 27%

  .

  Aantal totkorting
  96-/- 30%
  120-/- 32%
  144-/- 35%

  Contact us

  optional