Leisteen fototegel bedrukt 29 x 29 cm gegolfd

  €29.95
  VAT included
  Bedrukte mok met geel oor
  • Leisteen met witte toptaag
  • Decoratie
  • 29 cm breed en 29 cm hoog
  • gegolfde bovenkant

  Leisteen fototegel met gegolfde bovenkant

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde leisteen fototegel kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de leisteen fototegel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen leisteen fototegel wordt bedrukt.

  Let op, het is een natuurproduct, blusjes, deukjes etc zijn hierbij toegestaan.

  Afmetingen en mogelijkheden
  Bij bedrukken op de leisteen fototegel is de enige belemmering jou eigen creativiteit. Doordat de basis van de leisteen fototegel wit is, kunnen wij alle kleuren er op bedrukken. Let er wel op dat de teksten etc niet te klein worden. Kleine letters kunnen dicht lopen.

  Leisteen fototegel bedrukken
  Wil je een leisteen fototegel bedrukken? Bij JustSign.nl kun je ieder leisteen fototegel laten bedrukken. Wij kunnen een leisteen fototegel bedrukken met een leuke tekst, een logo of een foto. Zo maak je van ieder leisteen fototegel een persoonlijk leisteen fototegel. Bij JustSign.nl laat je een leisteen fototegel bedrukken op een goedkope en snelle manier. JustSign.nl bedrukt een leisteen fototegel al vanaf 1 stuk tegen een goede prijs.

  SBBH32

  Data sheet

  Materiaal
  Leisteen met witte coating
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specific References

  New

  Contact us

  optional