Vaderdag cadeau

Verras je vader met een leuke tekst!
Heb je een moderne vader of houdt hij meer van nostalgie? Heeft hij bijvoorbeeld al jaren dezelfde klok in de huiskamer hangen en vind jij dat hij weleens toe is aan een nieuwe? Bestel er dan een bij Justsign.nl met je eigen tekst erop. Een mok is ook altijd goed natuurlijk, vooral wanneer je vader dagelijks koffie drinkt. Voor de meest moderne vader zijn er diverse hippe cadeaus te vinden, welke je kunt laten bedrukken met een aantal door jou bedachte woorden. Je hoeft allang niet meer alleen te denken aan 'van harte gefeliciteerd' maar laat je eens inspireren door de voorbeelden op de site. Bedenk je dan een tekst alleen voor Vaderdag of voor iedere dag? Aan jou de keuze.

Nog even terugkomend op die nieuwe mok voor je vader: als je hem extra aan het lachen wil maken, kun je eens denken aan de 'magic mok'. Deze is in het begin zwart en vertoont de door jou uitgekozen afbeelding en tekst, zodra de beker wordt gevuld met warme drank. Wat is er leuker dan elke keer weer een verrassing? Misschien is je vader al op leeftijd en vergeet hij nog weleens dingen? Op zijn drinkbeker vindt hij terug wat hij in gedachten even kwijt was! Ook leuk wanneer er inmiddels kleinkinderen zijn, jij kiest de meest gezellige foto van jullie allemaal uit en Justsign.nl bedrukt het cadeau voor Vaderdag.

Ook sleutelhangers, knuffeldieren, badjassen en t-shirts kun je eenvoudig laten bedrukken met de allerleukste kreten voor je vader. Elk jaar met Vaderdag denkt hij eraan terug of trekt het betreffende kledingstuk zelfs aan. Extra voordeel bij Justsign.nl is dat je nooit betaalt voor verzendkosten en voor hulp altijd terecht kunt bij de mensen achter deze veelzijdige cadeausite.

Vaderdag cadeau

Active filters

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€24.95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 200 mm let op, exact in het midden bij geheel bedrukken is geen optie Snelle hulp

Bedrukte witte aansteker Zippo lijkend.

€24.95

basis is wit. Gepersonaliseerd alle kleuren mogelijk aansteker wordt geleverd zonder benziene.

Bedrukte mok met helemaal wit en bijpassend wit lepeltje

€18.95

keramiek Vaatwasbestendig Ø 82 mm en 95 mm hoog Afdrukgebied 55x200 mm

Bedrukte asbak wit porselein met rondom opdruk mogelijkheid

€21.95

basis is wit.

Bedrukte flesopener metaal dubbelzijdig

€14.95

wit metaal Let op! Door oneffenheid van het metaal, kunnen er vlekken ontstaan. Het materiaal is namelijk nooit 100% vlak.

Zeer luxe wijnstopper metaal rechthoek met eigen ontwerp

€19.95

schroom metaal

Zeer luxe wijnstopper metaal rond met eigen ontwerp

€19.95

schroom metaal

Bedrukte onderzetters (4 stuks) glas rond.

€22.95

alles mogelijk met bedrukking

Fotohanddoek veel moderne kleuren 50x100 cm. Ontwerp op de witte strook

€29.95

Gewicht g/m² 450 g/m²Samenstelling 100% Katoen / Rand: 100% PolyesterWasinstructies 40 °C wasbaar Strijken toegelatenKleuren (te kiezen in de ontwerper)

Foto badlaken 70x140 cm met bedrukking op witte strook van 12 cm.

€39.95

Gewicht g/m² 450 g/m²Samenstelling 100% Katoen / Rand: 100% PolyesterWasinstructies 40 °C wasbaar Strijken toegelatenKleuren (te kiezen in de ontwerper)

Fotomok 4 maten zelf ontwerpen met foto of tekst

€14.95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 50, Ø 70, Ø 80 of Ø 100 mm (+ € 2,00)

Bedrukte mok met hart als oor

€13.95 €16.95

Keramiek Vaatwasbestendig Ø 82 mm en 95 mm hoog met een hartoor