Justsign EN
Justsign NL

Geboortecadeau

  • bedanktje
    uniek cadeaumoment
  • bedankjes
    uniek cadeaumoment

Vertel het met een geboortecadeau

Catalogus opties

Items 1 to 24 of 30 total

per pagina
Laden...
Catalogus opties

Items 1 to 24 of 30 total

per pagina

Geen vervelende klus om een geboorte cadeau te vinden, maar wel een hele uitdaging. De slabbetjes, speentjes, shirtjes en nog veel meer vliegen je om de oren. Daardoor lijkt het spoor soms even zoek. Op zichzelf niet vreemd als er een heleboel te kiezen valt. Wel slim om even met de rest te overleggen wat ze gekocht hebben. Het zou toch zonde zijn als dezelfde cadeaus in de kraamkamer te vinden zijn. Na je navraag dus meteen een aantal kanshebbers uit je hoofd zetten. De focus verlegt zich vervolgens naar wat nog overblijft. Door niet te moeilijk te denken valt het besluit zo. Je kent immers ouders en de cadeaus die ze krijgen. Het kan alleen nog handig zijn om af te wachten of ze een zoon of een dochter verwelkomen.

De meest schattige slabbetje zijn te koop. Daar gebruiken pap en mama er toch zat van, want de kleine houdt ongetwijfeld niet alles in één keer binnen. Bovendien kies je uit heel verschillende opdrukken. De meer klassiekere slabben worden opgevrolijkt door het gezicht van een olifant of schildpad. Maar we leven inmiddels wel in een tijd van sociale media. Zelfs de kleine kan daar nu al mee te maken krijgen. Een grote duim , bekend van Facebook, op de slab benadrukt wat voor toppertje de kleine spruit is.

De slabbetjes worden bevestigd met klittenband. Zo moeten ze bestand zijn tegen de kleine babyhanden die ongetwijfeld pogingen wagen om de slab los te trekken. Biezen krijgen bijvoorbeeld kleuren als wit of blauw aangemeten. De slab met 'Keep calm and give me something to eat' is in wel acht kleuren te krijgen. Grote kans dat er een geschikte kleur tussen zit. Zeker wanneer het geslacht van de baby bekend is. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van het geboorte cadeau inpakken en het jonge gezin verwennen!