Justsign EN
Justsign NL

Geslaagd

  • ben je geslaagd cadeau
    uniek cadeaumoment
  • bedankjesben je geslaagd cadeau
    uniek cadeaumoment

Vertel het met een cadeau voor het slagen

Catalogus opties

Items 1 to 24 of 26 total

per pagina
Laden...
Catalogus opties

Items 1 to 24 of 26 total

per pagina

Wat geef je hem of haar? Kom je met een traditioneel cadeau zoals geld of bloemen? Of geef je iets leuks uit onze webshop. Wij hebben veel leuke dingen voor kinderen die klaar zijn met de lagere school, maar ook voor mensen die de universiteit hebben gehaald of zijn geslaagd voor hun rijbewijs. Noem het maar op. Voor elk wat wils.

Je bent in spanning en kan niet meer slapen. Je hebt heel erg naar het moment toegeleefd van je examen. Je hebt er alles aan gedaan. Je bent misschien wel weken of zelfs maanden aan het blokken. Voor wat? Je papiertje. Dit is de volgende stap in jouw toekomst. Een papiertje draagt bij voor het verwezenlijken van de volgende stap in je leven. Wat geef je zo iemand die een diploma heeft gehaald?

Erg voor de hand liggend is het geven van geld. Omdat iemand goede prestatie heeft geleverd beloon je hem of haar met euro's. Wat je ook kan geven is een mok met opdruk. Kies de mok uit die bij hem of haar past. Sommige houden van rood en andere houden van blauw. De keuze is reuze.

Om iemand te verassen die geslaagd is kun je een leuk