Mok Glitter eenkleur

Glitter eenkleuren mok | justsign.nl

Een eenkleurige persoonlijke glittermok

Een uniek eigen ontwerp
Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met een glitter oppervlak kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de glittermok. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok wordt bedrukt.

De capaciteit van de glitter mok
De mok met glitter uitstraling heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Nu is panorama look ook mogelijk

Mok met gekleurd glitter uitstraling laten bedrukken
Bij JustSign kun je een glitter mok laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met gekleurd oor en bijpassend gekleurd lepeltje te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken laten bedrukken. JustSign maakt het voor iedereen mogelijk een glitter mok te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele glitter mok ben je al welkom bij JustSign.nl!

Actieve filters

Mok 80 mm Glitter Goud voor je eigen ontwerp

€ 19,95