Super mooie knuffel olifant 90 cm met bedrukt wit T-shirt

SKU
70140068O
Rating:
93% of 100
Niet op voorraad
€ 49,95
  • wit T-shirt
  • Verstuurd na: 2-3 dagen
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Olifant met bedrukt t-shirt

Pluchen olifant met zelfontworpen shirt.
Wie vindt het nu niet leuk om deze zachte knuffel cadeau te krijgen? Deze lieve olifant met bedrukte shirt is 90 cm hoog en heeft een hoog aaibaarheidsgehalte. Vooral als deze een shirt draagt met je zelf verzonnen tekst en/of foto wordt het wel een heel bijzondere beer.

Eigen ontwerp mogelijk.
Wil je deze olifant met bedrukte shirt een persoonlijk tintje geven, dan kun je het witte shirt met een tekst of eigen foto laten bedrukken. Een mooie zin of favoriete foto uploaden is zo gedaan. Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Het ontwerpen hiervan is snel en eenvoudig te doen. Natuurlijk kan er ook een bedrijfslogo of lieve woorden op komen te staan en je hebt een origineel cadeau om iemand te verrassen. Geef deze beer als cadeau aan een pasgeboren baby, voor iemands verjaardag, als oppepper, gewoon zomaar of aan jezelf. Deze schattige beer is van hoge kwaliteit en zal zeer in de smaak vallen bij jong en oud.

Jouw idee met een beetje hulp van ons.
Kom je er niet uit bij het ontwerpen van het shirt, wij helpen je graag hiermee. We zullen zorgen dat de olifant geheel naar wens bij je bezorgd wordt.

Tip: bestel niet alleen deze olifant met bedrukte shirt maar ook eenzelfde shirt voor de eigenaar van deze zachte knuffel.

Meer informatie
schaduw mogelijkheidNee
kwaliteithoog
beschikbare kleurenwit T-shirt
soort materiaalPluche
beschikbare maten± 80 cm hoog
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenn.v.t.
fabricagetijd2 - 3 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Super mooie knuffel olifant 90 cm met bedrukt wit T-shirt
Jouw rating