Mok 80 mm met oranje rand en oor voor je eigen ontwerp

  € 14,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met oranje oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • Afdrukgebied maximaal 95x200 mm
  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke mok met een oranje oor en rand

  Erg uniek een mok met een oranje oor en oranje rand.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met oranje oor en oranje rand kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met licht groen oor en licht groene rand. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met gekleurd oor wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met oranje oor en oranje rand
  De mok met gekleurd oor heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met gekleurd oor laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een mok laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met oranje oor en oranje rand te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok ben je al welkom bij JustSign.nl!

  JS045

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel