Bedrukte mok met roze oor en roze rand

  € 14,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke mok met een roze oor en rand

  Erg uniek een mok met een gekleurd oor en licht groene rand.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met licht groen oor en licht groene rand kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met licht groen oor en licht groene rand. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met bordeaux oor en licht groene rand wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met licht groen oor en licht groene rand
  De mok met licht groen oor en licht groene rand heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met licht groen oor en licht groene rand laten bedrukken
  Bij JustSign.nl kun je een mok met licht groen oor en licht groene rand laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met licht groen oor en licht groene rand oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met licht groen oor en licht groene rand laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met licht groen oor en licht groene rand te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met licht groen oor en licht groene rand ben je al welkom bij JustSign.nl!

  JS042

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel