Jumbo mok 110x100 mm met je eigen opdruk

  € 20,95
  Inclusief belasting
  Mug Animation.gif
  • Keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 100 mm en 110 mm hoog
  • Jumbo mok
  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke robuuste JUMBO mok

  Erg uniek een robuuste JUMBO mok met je eigen tekst of foto.

  Een uniek eigen ontwerp Bij de designer kan je kiezen om een illustratie van Justsign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto uploaden. Justsign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de robuuste JUMBO mok komt.

  De capaciteit van de robuuste JUMBO mok De robuuste JUMBO mok is van hoogwaardig keramiek. De robuuste JUMBO mok heeft een hoogte van 12 cm en een doorsnede van 12 cm. De foto of illustratie kan worden geplaatst voor rechtshandige of linkshandige mensen. Mokken zijn er ook in 6 cm, 7 cm en zelfs in 12 cm rond

  Beschikbaarheid Op het tabblad hiernaast is te zien wat de levertijd is en verdere informatie over het product.

  Unieke robuuste JUMBO mok Ben je op zoek naar unieke robuuste JUMBO mok? Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Bij ons vind je altijd de unieke robuuste JUMBO mok waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer glas, kunststof, awards, keramiek, kleding, baby cadeaus en veel meer die wij omtoveren tot unieke cadeaus met een persoonlijke tekst, illustratie of foto. Bij ons maak je de unieke ontwerp op de robuuste JUMBO mok zelf en maak je indruk op iedereen.

  B20D

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Advies hand afwassen
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.