Justsign EN
Justsign NL

Hoodies bedrukken


Waarom hoodies bedrukken? Om te laten zien dat je als groep bij elkaar hoort, is het leuk om allemaal dezelfde trui, sweater of hoodie te dragen. Natuurlijk laat je deze hoodies bedrukken met jullie logo, een eigen tekst of ander ontwerp. Hoodies en sweaters bedrukken is heel eenvoudig en heeft een grote impact op anderen. Bovendien is er heel veel mogelijk.

Hoodies bedrukken: veel mogelijkheden

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kunt kiezen om een persoonlijke hoodie te bedrukken. Je kunt hoodies bedrukken voor de sportclub, de studentenvereniging, de vriendengroep, een vrijgezellenfeest, maar ook kun je een trui bedrukken als persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld voor je sportieve vader met een tekening van de kleinkinderen erop. Of laat truien bedrukken met je favoriete foto’s. Daarnaast kun je natuurlijk verschillende kleuren hoodies kiezen voor een extra persoonlijke touch. Kies voor je club- of verenigingskleuren met logo en laat de mooiste sweaters bedrukken.

Zelf hoodies ontwerpen

Hoodies bedrukken begint met zelf ontwerpen. Zo kun je truien bedrukken met een zelf gekozen lettertype en afbeelding. Kies de favoriete kleuren van je vader, moeder, jezelf of je beste vriend(in) of upload een eigen foto en maak er een persoonlijk ontwerp van dat alleen bij jullie past. Op deze manier kun je ook heel makkelijk een bijzonder shirt ontwerpen. Kies de kleur van het shirt, de tekst of afbeelding en na een paar dagen heb je het al in huis. En je kunt natuurlijk ook een shirt ontwerpen die bij de groeps hoodies past. Zo krijg je een mooi setje, wat niemand anders heeft


Catalogus opties

10 artikel(en)

per pagina
Catalogus opties

10 artikel(en)

per pagina