Kinderen in de keuken

Kinderschort bedrukt vanaf € 15,95 | justsign.nl

KINDERSCHORT BEDRUKT

Uniek cadeau voor de kleine meesterkoks en keukenhulpjes,

Voor alle kids die wel eens mee helpen in de keuken, bij wie taarten bakken favoriet is of voor alle kinderen die koken in hun eigen speelkeukentje is er nu een gepersonaliseerd kinderschort bedrukt te bestellen.

Ieder kind zijn eigen kinderschort bedrukt.

Ontwerp nu snel en gemakkelijk een uniek kinderschort. Er zijn maar liefst 40 verschillende kleuren te kiezen. Ook kun je gemakkelijk een leuke foto en/of een grappige tekst toevoegen waardoor je een superleuk en origineel cadeau kunt geven. Het laten bedrukken van het kinderschort is bij de prijs inbegrepen en heel eenvoudig te doen.

Echte mini chef-koks en banketbakkers.

Wie wilt nu niet een eigen kinderschort bedrukt hebben met een foto en tekst erop? De kinderen zullen vol trots hun schort willen dragen. De kleding eronder zal niet vies worden dus ook de ouders zullen blij zijn met dit cadeau. En als je een kinderfeestje geeft, waar cakejes versieren en koekjes bakken het thema is, maken deze schorten, voor elk kind één, het feestje helemaal af.

Het bedrukte kinderschort is van goede zware kwaliteit stof.

En uiteraard te wassen in de wasmachine. Want als je als kind zo'n prachtig eigen schort hebt gekregen, wil je maar één ding en dat is lekker gaan uitproberen en kokkerellen in de keuken.

Actieve filters

Bedrukt kinderschort wit heel mooi met foto

€ 17,95

Bedrukte kinderschort meerdere kleuren zware uitvoering

€ 19,95

Bedrukte Gymtas in 25 kleuren voor je tekst of foto

€ 14,95