Leisteen klok bedrukt 30x30 cm met witte toplaag

  € 34,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • Leisteen met witte toptaag
  • Decoratie
  • 30 cm breed en 30 cm hoog
  • met klok, uurwerk en wijzers
  • Bekijk werkinstructie
  Aantal
  op voorraad

  Leisteen fototegel-klok 30 x 30 cm

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde leisteen fototegel van 30 x 30 cm kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de leisteen fototegel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen leisteen fototegel wordt bedrukt.

  Let op, het is een natuurproduct, blusjes, deukjes etc zijn hierbij toegestaan. Ontwerp niet te dicht op de kant. tekst kan er af vallen.

  Leisteen fototegel bedrukken
  Wil je een leisteen fototegel bedrukken? Bij JustSign.nl kun je ieder leisteen fototegel laten bedrukken. Wij kunnen een leisteen fototegel bedrukken met een leuke tekst, een logo of een foto. Zo maak je van ieder leisteen fototegel een persoonlijk leisteen fototegel. Bij JustSign.nl laat je een leisteen fototegel bedrukken op een goedkope en snelle manier. JustSign.nl bedrukt een leisteen fototegel al vanaf 1 stuk tegen een goede prijs.

  SBBH51

  Datasheet

  Materiaal
  Leisteen met witte coating
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.