Kraamcadeau

Eindelijk mag je je persoonlijke kraamcadeau geven!
Je hebt er maandenlang naar uitgezien, je vriendin had het tenslotte al in de eerste weken aan je verteld dat zij in blijde verwachting was. Jij was die ene speciale persoon, die niets tegen de omgeving mocht zeggen en alle tijd mocht mee beleven wat je vriendin beleefde. In de tussentijd ging jij natuurlijk op zoek naar een passend kraamcadeau en vond bij Justsign.nl het allermooiste.

Bij deze online cadeauwinkel vind je altijd wel iets leuks, maar dan is het nog aan jou om er iets persoonlijks van te maken. Dat kan heel gemakkelijk, met een zelf uitgekozen afbeelding of zelfbedachte tekst die je op het artikel wilt laten drukken. Alles is mogelijk, in verschillende lettergrootte of in kleuren en lijkt de tekst te groot te worden, dan past het systeem dit automatisch aan. Vanzelfsprekend moet je er rekening mee houden dat de tekst leesbaar blijft, denk bijvoorbeeld aan een klok die aan de wand hoort of een kledingstuk waarmee de drager gezien mag worden.

Geef je een kraamcadeau, dat jarenlang mee kan gaan, bijvoorbeeld een knuffelbeer met je eigen tekst, dan is een grote lettertype helemaal gewenst. Het kindje voor wie de beer is bestemd, kan de bedrukte tekst op een gegeven moment zelf lezen. Een andere optie is om zowel je vriendin als haar pasgeboren kindje een cadeau te geven, dat bij elkaar past. Denk daarbij eens aan een badjas of een t-shirt, in een grote en een kleine maat. Natuurlijk vergeet je vriendin niet zomaar dat jij het hebt gegeven, maar die ene persoonlijke tekst geeft er toch een verrassende draai aan en tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger(s)!

Actieve filters

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€ 24,95

Bedrukte baby slabber groen / rood 23 x 30 cm

€ 16,95

Bedrukte baby slabber licht roze / fuchsia 23 x 30 cm

€ 9,95 € 16,95

Bedrukte baby slabber lichtblauw / kobalt 23 x 30 cm

€ 9,95 € 16,95

Bedrukte baby slabber 23 x 30 cm met baby blauw touwtje

€ 12,95

Bedrukte baby slabber 23 x 30 cm met baby roze touwtje

€ 12,95

Bedrukte baby slabber met wit touwtje

€ 12,95

Bedrukte baby slabber 20x30 cm wit met roze bies

€ 15,95

Bedrukte baby slabber 20x30 cm klittenband met blauwe bies

€ 15,95

Bedrukte baby slabber 23x23 cm, wit met witte bies

€ 15,95

Telefoonsieraad met eigen foto in ronde uitvoering

€ 12,95

Telefoonsieraad met eigen foto in ster uitvoering

€ 12,95

Telefoonsieraad met eigen foto in hart uitvoering

€ 12,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rechthoek met eigen ontwerp

€ 19,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rond met eigen ontwerp

€ 19,95