Leisteen fototegel bedrukt 14x19 cm met witte toplaag

SKU
DA02
Op voorraad
€ 23,99
  • Koop 2 voor € 20,99 en bespaar 13%
START MET ONTWERPEN
  • wit
  • Verstuurd na: 5-7 dagen
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Leisteen fototegel los of gepersonaliseerd

Deze leisteen fototegel wordt geleverd MET opdruk in de witte kleur.

Een uniek eigen ontwerp
Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde leisteen fototegel kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de leisteen fototegel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen leisteen fototegel wordt bedrukt.

Let op, het is een natuurproduct, blusjes, deukjes etc zijn hierbij toegestaan. Ontwerp niet te dicht op de kant. tekst kan er af vallen!

Afmetingen en mogelijkheden
Bij bedrukken op de leisteen fototegel is de enige belemmering jou eigen creativiteit. Doordat de basis van de leisteen fototegel wit is, kunnen wij alle kleuren er op bedrukken. Let er wel op dat de teksten etc niet te klein worden. Kleine letters kunnen dicht lopen.


Leisteen fototegel bedrukken
Wil je een leisteen fototegel bedrukken? Bij JustSign.nl kun je ieder leisteen fototegel laten bedrukken. Wij kunnen een leisteen fototegel bedrukken met een leuke tekst, een logo of een foto. Zo maak je van ieder leisteen fototegel een persoonlijk leisteen fototegel. Bij JustSign.nl laat je een leisteen fototegel bedrukken op een goedkope en snelle manier. JustSign.nl bedrukt een leisteen fototegel al vanaf 1 stuk tegen een goede prijs.

Meer informatie
schaduw mogelijkheidJa
kwaliteithoog
beschikbare kleurenwit
soort materiaal leisteen
beschikbare maten14 x 19 cm
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenn.v.t.
fabricagetijd5 - 7 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Leisteen fototegel bedrukt 14x19 cm met witte toplaag
Jouw rating